Renovering
af elinstallationer

Renovering af el-installationer i København

Har du netop overtaget en ejendom med gamle elinstallationer eller trænger dine nuværende til et tjek? Trebbien Electric i Brøndby udfører alle former for renovering af elinstallationer i København, Hvidovre og Rødovre. Vi sørger for at dine elinstallationer er sikre, og at de opfylder alle sikkerhedskrav.

Uanset opgavens størrelse, renoverer vi dine elinstallationer - det gælder selvfølgelig også, hvis du kun har behov for mindre justeringer. Vi er professionelle og kvalitetsbevidste, så du altid er sikret den bedste service til konkurencedygtige priser.

 

Rutinemæssigt eftersyn 

Er du i tvivl om tiden er inde til at få renoveret boligens elinstallationer, udfører vi gerne et gennemsyn eller eftersyn. Når det kommer til el, bør du aldrig gå på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed. Det er vigtigt at alt fungerer optimalt. Forældede eller defekte elinstallationer kan udgøre en alvorlig brandrisiko eller personskaderisiko. Få undersøgt hjemmet i god tid, så du kan sove trygt om natten. Vi kan tilbyde termografering af eltavler som kan være med til identificere et muligt problem.

 

Traditionelle eller intelligente elinstallationer?

Hos Trebbien Electric i Brøndby kan du både vælge traditionelle og inteligente el-systemer, når tiden er inde til en renovering af dine elinstallationer. Traditionelle elinstallationer tændes og slukkes manuelt i hvert rum. Du kan imidlertid også vælge et intelligent IHC-anlæg, hvor lys og varme tændes og slukkes automatisk. Det gør det lettere at regulere varme, bevægelse og fugt. Hos Trebbien Electric kan vi installere begge dele. Kontakt os gerne, hvis du ønsker professionel rådgivning eller et skræddersyet tilbud. 

På den sikre side

Hellere være på den sikre side, når det kommer til dine elinstallationer. Ring til os i dag på telefon 43 43 41 14, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine elinstallationer trænger til en opdatering. Vi udarbejder gerne et indledningsvist et tilbud på, hvad dit projekt skal koste, hvis du ønsker dette.