Installation af
multimedieløsninger
udføres

Installation af Multimedieløsninger i København og omegn

En af de bedste ting ved at gå i biografen er den gode lyd. Men du behøver ikke købe popcorn og biografbilletter for at sikre dig den perfekte lydoplevelse i din egen stue. Hos Trebbien Electric er vi specialister i at levere intelligente installationer af multimedieløsninger til hjem i København, Brøndby, Hvidovre og Rødovre, så du for eksempel kan få den ultimative hjemmebiograf.

 

Multimedieløsninger til private & erhverv, der gerne vil:

 

- installere en hjemmebiograf

- have et optimalt streaming- og wifi-netværk

- kontrollere lyden via din tablet

- spille samme musik i flere rum

- få en komplet og nøglefærdig møderumsløsning

 

 

Samarbejde med Room AV

Når det kommer til multimedieløsninger, samarbejder vi med Room AV i Brøndby. De er eksperter inden for multimedieløsninger og ved alt om high end-teknik til boliger. Room AV har masser af praktisk erfaring med at omsætte dine idéer til velsmurte og smarte AV-installationer - professionelle specialdesignede multimedieløsninger til dit hjem.

 

Usynlighed er kodeordet

Når vi installerer en multimedieløsning, er usynlighed kodeordet. Vi går op i at få integreret alle installationer pænt, så du kan nyde dit nye lydsystem uden synlige ledninger eller højtalere. Uanset hvilke løsning du drømmer om, sikrer vi dig en skræddersyet og kvalitetsbevidst multimedieløsning tilpasset dine behov. Vi tilbyder også IHC og KNX anlæg, som vi installerer og programmerer for dig. 

Fra idé til virkelighed

Kontakt Trebbien Electric, hvis du drømmer om din egen hjemmebiograf eller anden form for intelligent løsning mellem lyd og billede. Vi klarer el-installationen af det hele. Det kan være, du har din helt egen idé om, hvad du ønsker dig i dit hjem. Vi kan hjælpe dig med råd og vejledning til, hvordan din drøm kan blive til virkelighed. Kontakt os på telefon 43 43 41 14 for at høre nærmere eller modtage et uforpligtende tilbud.