IHC/KNX anlæg
installation /
montering

Installation og programmering af IHC og KNX anlæg i København og omegn

Hos Trebbien Electric i Brøndby holder vi os løbende opdateret på den nyeste elteknologi. Vi har specialiseret os i at lave intelligente elinstallationer og løsninger i København og omegn – det gælder både IHC-anlæg og KNX-anlæg. Uanset om det er målrettet private eller erhverv i fx Hvidovre eller Rødovre, er vi de førende specialister i programmering af IHC og KNX. Vælger du Trebbien Electric i Brøndby er du derfor sikret en smart og intelligent el-installation. 

 

Derfor skal du vælge en intelligent løsning

En intelligent elinstallation giver dig mange forskellige muligheder. Udover at slukke for al lys på én gang, kan du vælge mellem forskellige lyssætninger tilpasset døgnets rytmer. Glemmer du at slukke lyset på kontakten, kan du sætte lyset til slukke automatisk, når du forlader rummet. Lyset kan også tændes automatisk, når du kommer hjem. Derudover kan et IHC/KNX-anlæg tilkobles ventilationen på badeværelse, så den kun aktiveres, når der er en specifik luftfugtighed på badeværelset.

 

Vi tilbyder

Programmering og installation af IHC-anlæg

Programmering og installation af KNX-anlæg

Teknikere med forstand på IHC & KNX

Reparation og montering af IHC & KNX

 

Praktisk erfaring

Når det gælder intelligente elinstallationer, er Trebbien Electric i Brøndby blandt de bedste på markedet, da vi har masser af praktisk erfaring. Vi har udført intelligente løsninger for et væld af forskellige kunder - både private, erhverv og offentlige institutioner. Hver installation har været skræddersyet til den enkelte kundes behov. Nogle kunder efterspørger centralstyring, andre efterspørger automatisk slukke-funktion ved varme og bevægelse. Uanset behovet, hjælper vi vores kunder med at finde den bedste løsning. Trebbien Electric har de rette kompetencer til opgaven uanset størrelse. 

Spar penge og red miljøet

En elregning er ikke altid den sjoveste regning at betale. Men med installationen af et IHC-anlæg eller KNX-anlæg kan du reducere den regning markant, så der er flere penge til det, der rent faktisk er sjovt at bruge penge på. For mange gælder det, at de ikke altid husker at slukke det lys, de ikke bruger. Med et IHC-anlæg er du garanteret kun at betale for det lys, du bruger, og på den måde sparer du på dit energiforbrug. Det er ikke kun godt for din pengepung, men miljøet vil også takke dig for aldrig mere at glemme at slukke for kontakten.

 

Uforpligtende tilbud

Ring til os i dag på telefon 43 43 41 14, hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for en intelligent løsning med lys, lyd eller ventilation i din bolig. Vi har teknikere, der er specialister i IHC-anlæg og KNX-anlæg. Vi udarbejder gerne et indledningsvist et tilbud på, hvad dit projekt skal koste, hvis du ønsker dette.