Termografering
af el-tavler

Termografi af din eltavle

Ønsker du at sikre din produktion mod nedbrud, og derved nedsætte risikoen for omkostningsrige forstyrrelser? Hos Trebbien Electric tilbyder vi effektiv termografering af el-tavler, som giver os mulighed for hurtigt at spotte eventuelle fejl, nedbrud eller andre problemer.

Vi har endvidere ekspertisen til at udbedre problemet med det samme, hvis vi skulle blive opmærksomme på en fejl. Vi holder til i Brøndby nær København, og vi kommer således hurtigt til alle kunder – private eller erhverv af alle slags – i hele Hovedstadsområdet.

 


 

Hvad er termografering?

Termografering er en ydelse, som kan hjælpe med at identificere problemer i en el-tavle. Hos Trebbien Electric benytter vi et avanceret termokamera, som gør os i stand til at håndtere opgaven hurtigt og effektivt. Vores termografiudstyr er i topkvalitet, og vores medarbejdere er endvidere særdeles dygtige og uddannede, og vi sikrer således en optimal indsats.

Termokameraet kan med fordel sammenlignes med et infrarødt pistol-termometer. Den giver mulighed for at måle temperaturer i mange punkter, og vi kan således danne os et meningsfuldt billede af el-tavlens tilstand. Billedet, som vi får, viser den infrarøde stråling, som genstanden afgiver. Farven er bestemt af objektets temperatur – jo varmere objektet er, jo rødere vil det fremstå på billedet. Termokameraets indstilling (i forhold til level og span) er afgørende for kvaliteten af målingen. Vi sikrer naturligvis, at målingen tilpasses de gældende forhold omkring jeres el-tavle.

 

 

Hvad kan termografering gøre for dig?

I de fleste produktionsvirksomheder, kontorer og i andre virksomheder, opstår der over tid problemer med el-tavlen. Er man opmærksom på disse hurtigt, kan man i de fleste tilfælde helt undgå at skulle betale for dyre reparationer eller lignende, som også forstyrrer jeres produktion.

Herved kan din virksomhed undgå at lukke produktionen ned, hvilket sparer jer for en række omkostninger samt tabt omsætning. Mange forsikringsselskaber kræver endvidere, at der foretages termografering mindst én gang årligt. Opdages fejlen hurtigt, kan vi udbedre den med det samme.

Modtag et uforpligtende tilbud på termografering

Ønsker du at høre mere om fordelene ved årlig termografering af el-tavlen i din virksomhed eller i dit hjem, er du velkommen til at kontakte os på telefon 43 43 41 14. Vi giver dig gerne et tilrettet og helt uforpligtende tilbud på en løsning. Vi ser frem til at hjælpe dig.