El-installationer
udføres for
private og erhverv

El-installationer i Brøndby og København

Hos Trebbien Electric i Brøndby har vi mere end 25 års erfaring inden for elarbejde. Det gælder alle typer elinstallationer. Vi stiller krav til miljø og sikkerhed og er medlemmer af Teknik samt certificeret KNX-partner. Du er med andre ord garanteret den højeste kvalitet indenfor elarbejde uanset opgavens art eller størrelse. Trebbien Electric har adresse i Brøndby, men udfører elarbejde i hele København.

 

- Professionelle El-installationer udføres

Med vores mange år på markedet, og faglige nysgerrighed, er vi blevet den førende ekspert i elinstallationer for private og erhverv i Brøndby, Hvidovre, København og Rødovre. Vores kompetencer dækker bredt. Vores kompetente El installatører udfører derfor både elarbejde på kontorer, i industrivirksomheder, institutioner samt i private hjem.

 

Vi udfører:

Datainstallation
IHC-anlæg (intelligente installationer)
Almindeligt elektrikerarbejder, såsom belysning, tilslutning af hvidevarer, tavler og HPFI-anlæg
Termografering af eltavler
Automatiske anlæg og PLC
Energirådgivning
Multimedieløsninger

 

Hos Trebbien Electric i Brøndby er alsidighed et nøgleord og vi går langt for at imødekomme dine ønsker og behov. Derfor tilbyder vi også døgnvagtsservice i Brøndby, København, Rødovre og Hvidovre.Vores professionelle team sikrer at dine elektriske systemer altid er i trygge hænder.

Vi måler vores succes i kundernes tilfredshed og sørger derfor altid for en sund og ærlig kommunikation. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dig og dine behov. Trebbien Electric rådgiver dig fra start til slut, så du altid er sikret den højeste service og kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud på alle typer el-installation

Uanset om du ønsker en lille installation i dit hjem eller komplette industriinstallationer, kan vi udføre opgaven for dig. Kontakt os på telefon 43 43 41 14 for at høre nærmere eller modtage et uforpligtende tilbud. Vores servicemindede medarbejdere er klar til at hjælpe dig.