Automatiske
anlæg PLC

Installation af automatiske anlæg i København og omegn

Trebbien Electric i Brøndby har over 25 års erfaring indenfor udvikling af automatiske anlæg og skræddersyet plc programmering. Vi opbygger og vedligeholder automatiske anlæg. Det er én af grundstenene i vores arbejde, da virksomheden blev etableret i 1987. Vi udvikler, opbygger og vedligeholder anlæg og el-installationer. Veludført håndværk og teknisk snilde til konkurencedygtige priser. 

 

Hvad er PLC programmering?

PLC står for "Programmerbar Logik Controller”. Det er den fjernbetjening, der samler alle trådene i dit automatiske anlæg. Den skal tilpasses dit specifikke system. Det sørger vi for hos Trebbien Electric. Vi gør din hverdag lettere med automatiske anlæg af højeste kvalitet tilpasset dine ønsker og drømme. Vores professionelle anlæg har sikret os mange trofaste og tilfredse kunder igennem årene. Lad os også rådgive og hjælpe dig med dit automatiske anlæg. Hos Trebbien Electric i Brøndby er du altid sikret aftalt kvalitet til tiden. Kontakt os gerne for mere information eller rådgivning. 

Uforpligtende tilbud

Kontakt os på 43 43 41 14 for at høre mere om programmering og installation af automatiske anlæg. Vi holder til i Brøndby og kører ud til hele København og omegn.