IHC/KNX anlæg
installation /
montering

Specialist i installation og programmering af IHC og KNX anlæg

Hos Trebbien Electric er vi opdateret på den seneste nye elteknologi, og vi har specialiseret os i at lave intelligente installationer og løsninger – det gælder både IHC-anlæg og KNX-anlæg. Hvad enten det gælder private hjem eller store virksomheder i København, Hvidovre, Rødovre og Brøndby, er vi specialister i programmering af IHC og KNX, så du kan få en smart og intelligent el-installation. 

 

En intelligent elinstallation giver dig mange forskellige muligheder. Udover at slukke for al lys på en gang, kan du vælge mellem forskellige lyssætninger i huset, så der er forskellig lyssætning i løbet af døgnet. Kniber det med at huske at slukke for kontakten, kan du sætte lyset til selv at slukke, når du forlader et rum. Modsat kan det tændes automatisk igen, når du kommer hjem. Desuden kan et IHC/KNX-anlæg tilkobles ventilationen på badeværelse, så ventilationen kun aktiveres, når der er en bestemt luftfugtighed på badeværelset.

 

Vi kan tilbyde følgende…

Programmering og installation af IHC-anlæg

Programmering og installation af KNX-anlæg

Teknikere med forstand på IHC & KNX

Reparation og montering af IHC & KNX

 

Praktisk erfaring

Når det gælder intelligente elinstallationer, er vi nogle af de bedste på markedet, fordi vi har masser af praktisk erfaring. Vi har udført intelligente løsninger i alt fra små, private hjem til store hoteller og kontorlandskaber. Hver installation har været skræddersyet til den enkelte kundes behov. Nogle kunder efterspørger centralstyring, andre efterspørger automatisk slukkefunktion ved varme og bevægelse, mens andre igen efterspørger noget helt tredje. Vi har kompetencer til at hjælpe dig med at få installeret den intelligente løsning, der passer lige præcis til dig og dine behov.  

Spar penge og red miljøet

En elregning er ikke altid den sjoveste regning at betale. Men med installationen af et IHC-anlæg eller KNX-anlæg kan du reducere den regning markant, så der er flere penge til det, der rent faktisk er sjovt at bruge penge på. For mange gælder det, at de ikke altid husker at slukke det lys, de ikke bruger. Med et IHC-anlæg er du garanteret kun at betale for det lys, du bruger, og på den måde sparer du på dit energiforbrug. Det er ikke kun godt for din pengepung, men miljøet vil også takke dig for aldrig mere at glemme at slukke for kontakten.

 

Uforpligtende tilbud

Ring til os i dag på telefon 43 43 41 14, hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for en intelligent løsning med lys, lyd eller ventilation i din bolig. Vi har teknikere, der er specialister i IHC-anlæg og KNX-anlæg. Vi udarbejder gerne et indledningsvist et tilbud på, hvad dit projekt skal koste, hvis du ønsker dette.